Pera Gezisi

10 Ocak 2015

Değerli Konak Sakinlerimiz,

Beykoz Konakları Sosyal Yardımlaşma Vakfı olarak, sizler için Fest Travel rehberliğinde Adım Adım Beyoğlu gezilerimizi 4 bölümde programlamış bulunuyoruz. İki gün Pera Bölgesi ( Taksim Meydanı - Galatasaray, Galatasaray - Tünel ), iki gün de Galata Bölgesi’ni ( Tophane Kılıç Ali Paşa Camisi - Karaköy, Karaköy - Galata Kulesi ) gezeceğiz. 19 Ocak 2015 Pazartesi günü programın ilk bölümü olan ADIM ADIM BEYOĞLU - PERA I gezimizi gerçekleştireceğiz.

Beykoz Konakları’ndan hareketle başlayacak olan gezimizde Taksim Cumhuriyet Meydanı, “CineMajestic”, Maksem, Fransız Hastanesi, Surp Hovhan Vosgeperan Kilisesi, Aya Triada, Zapyon Lisesi, Esayan Lisesi, St. Pulcherie Lisesi, Tel Sokak, Beyoğlu Spor Kulübü, Afrika Han, Dünya ve Fitaş Sinemaları, Hasnun Galip Sokak, Rumeli Paşajı, Ağa Camisi, Surp Asdvadzadzin Katolik Ermeni Patrikhane Kilisesi, Alkazar Sineması, Cercle d’Orient (Büyük Doğu Klubü), Tokatlıyan Oteli, Anadolu Pasajı, Halep Pasajı, Köçeoğlu Malikânesi, Çiçek Pasajı, Balık Pazarı, Üç Horan Ermeni Kilisesi, Avrupa Pasajı, Galatasaray Lisesi, Galatasaray Postanesi, Zoğrafyon Lisesi, Cezayir Sokak ve Gül Baba Türbesi’ni gezerken öğle yemeğimizi de Zencefil Restaurant’ta yiyeceğiz.

İstanbul’un tarihi güzelliğini yaşayacağınız bu özel gezinin katılım bedeli 160.-TL olup katılmak isteyen konak sakinlerimiz aşağıda belirtilen iletişim numaralarımızdan detaylı bilgi alarak rezervasyon yaptırabilirler.

Hareket Noktası ve Saati : Sanat Merkezi Otoparkı – 09:00
Tarih : 19 Ocak 2015 Pazartesi