Basın Haberlerimiz

• Soğuksu ilköğretim okulunun inşaatına destek

10 Nisan 2012 tarihinde, Beykoz Konakları Sosyal Yardımlaşma Vakfının yapmakta olduğu, Soğuksu mahallesinde 24 derslik, 3 laboratuvar, 1 kütüphane, 1 bilgisayar odası ve çok amaçli salonu ve kaba inşaatı bitmek üzere olan Soğuksu ilköğretim okulunun 2012 – 2013 öğretim yılına yetiştirilebilmesi için, Beykoz Konakları Sosyal Yardımlaşma Vakfının öncülüğünde, Acarkent Rotary Kulübü, Acarkent Musiki Derneği, BEDES Beykoz Eğitime Destek Derneği’nin katkılarıyla Günay Restaurant’da yardım amaçlı ortak bir gece düzenlendi.
  • Anıtkabir Ziyareti

10 Kasım Atatürk´ü Anma haftasında Beykoz Konakları Vakfının katkılarıyla geleneksel hale getirdiğimiz 8. Sınıf başarılı öğrencilerimizden oluşan Anıtkabir ziyareti ve Ankara gezisi 14 Kasım 2014 cuma günü gerçekleşmiştir.
  • Teşekkürler Beykoz Konakları Vakfı Yönetimi

"Düşündüren Görüntüler" isimli, Türk Bayrağının Şehit Mezarı başındaki hazin görüntüsünü konu alan haberimize, Beykoz Konakları Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yönetimi ilgi göstererek olumsuz görüntü içeren Bayrağı yenisi ile değiştirdi.
  • BEDES’te pes etmek yok!
    Beykoz okuyacak
    Beykoz Eğitime Destek Derneği (BEDES) öncülüğünde başlayan ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Beykoz Konakları Vakfı, Acarkent Türk Sanat Müziği Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle hayata geçirilen ‘Beykoz Okuyor’ kampanyası start aldı.
  • Beykoz'da eğitim atılımı sürüyor

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in “Mahalleler Buluşuyor Başkanımız Konuşuyor” etkinliğinin 16.sı Çiğdem Mahallesi’nde gerçekleşti.